Film Recomandări

Ce filme mai vedem în 2016

img_4996

În câteva zile intrăm în ultima lună din 2016, un an cu filme bune, surprinzătoare și destule rateuri. Cu Rogue One: A Star Wars Story cap de afiș pentru sezonul de Crăciun, vreau să fac o recapitulare scurtă a filmelor care ne-ar putea lua din fața Netflix-ului în acest sfârșit de an.

Rogue One – A Star Wars Story img_4997

Discutabil cea mai populară franciză din lume, Star Wars ne aduce primul spin-off din serie, totul datorită preluării Lucasfilm de către Disney și venind după succesul masiv al Episodului VII: The Force Awakes de anul trecut, când acesta a încasat peste două miliarde de dolari la Box Office. Rogue One are loc cronologic între Episodul III – Revenge of the Sith (2005) și Episodul IV – A New Hope (1977) și urmărește o echipă de piloți rebeli care au misiunea de a fura planurile pentru Death Star, super-arma Imperiului din trilogia originală. Filmul va introduce noi personaje, printre care Jyn Erso (interpretată de Felicity Jones), o tânără rebelă cu ambiții personale în această misiune, dar va marca și revenirea lui Darth Vader, unul din cele mai emblematice personaje din istoria filmului.

Premiera : 16 Decembrie 2016

The Great Wall

img_4998

Cel mai scump film produs vreodată de China, acest epic, din timpul construirii Marelui Zid, vede o forță de elită înfruntând o armată de monștri condusă de Taotie, o creatură mitologică de o lăcomie ieșită din comun. În rolurile principale îi avem pe Matt Damon, Willem Dafoe și Pedro Pascal, recunoscut de publicul larg pentru serialele Game of Thrones și Narcos.

Premiera: 30 Decembrie 2016

Passengers

img_5001

Regizorul Morten Tyldem, venit după succesul din vreme de război, The Imitation Game, schimbă total tonul cu Passengers, un S.F. despre o navă spațială pornită cu mii de pasageri spre o îndepărtată planetă-colonie. Jennifer Lawrence și Chris Pratt sunt Aurora și James, doi călători care sunt treziți cu 90 de ani prea devreme din cauza unei defecțiuni.

Premiera: 23 Decembrie 2016

La La Land

IMG_5002.JPG

Stând momentan la 96% Fresh pe Rottem Tomatoes, Ryan Gosling și Emma Stone fac din nou pereche, în acest musical, după ce au mai jucat împreună în Gangster Squad și Crazy Stupid Love. Am mai zis că e musical?

Premiera: 23 Decembrie 2016

Underworld: Blood Wars

img_5003

Un sequel apărut parcă din senin, Blood Wars este filmul cu numărul cinci din seria de vampiri vs. lycani (vârcolaci), Underworld, în care Selene (Kate Beckinsale) este prea sexy pentru Twilight….Pardon! încearcă să termine războiul dintre cele două facțiuni în ce va fi, probabil, ultimul film din serie.

Premiera: 2 Decembrie 2016

Bad Santa 2


Un film de Crăciun care nu este pentru copii? De ce nu? Billy Bob Thornton revine în rolul lui Willie, un Scrooge alcoolist și pus pe prostii, care a pus gând rău unei gale caritabile în seara de Ajun. Primul film a fost neașteptat de funny, în mare măsură datorită umorului rece al lui Thornton, iar o alternativă la Home Alone, pe care îl vom revedea pentru a jdemia oară oricum, nu strică.

Prmiera: 25 Noiembrie 2016

Office Christmas Party

Comedia ușoară de Crăciun care nu putea lipsi, Office Christmas Party îl urmărește pe Clay, interpretat de T.J. Miller (Silicon Valley, Deadpool), șef de branșă la firma sa, care este sabotat de sora lui, Carol (Jennifer Aniston) și riscă desființarea, așa că se vede nevoit să dea un super party ca să prindă un client mare. Mă aștept la umor light, cu happy-end inevitabil și suficientă muzică nouă încât să ții Shazam-ul deschis de câteva ori. Exact ce trebuie de Crăciun!

Premiera: 9 Decembrie 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: