Film Jocuri Video Recomandări TV

Ce e nou (și bun) în februarie | Film, TV, Gaming

Lună nouă, entertainment tot mai mult. Unde ianuarie s-a remarcat prin titluri ca Resident Evil 7 – Biohazard, miniseria Taboo și filmul Split, februarie are și mai multe noutăți notabile:

24- Legacy (5 februarie)

Nici urmă de Jack Bauer (Kiefer Sutherland) în continuarea/reboot-ul serialului care a avut mare succes în anii ’00. Conceptul unic real-time, acțiunea alertă și lipsa de scrupule în a omorî personaje favorite au făcut din 24 și  24 – Live Another Day (sezonul 9) unul din cele mai bune și longevive seriale din ultimii ani. Fiecare episod reprezintă fix o oră dintr-o zi (nu prea plăcută) din viața personajelor și totul se întâmplă în timp real. 24 – Legacy are un nou protagonist și presiunea imensă de a-i călca pe umeri lui Jack Bauer.

LEGO Worlds (PC, PS4, Xbox One) 

Un concept care nu înțeleg ce a durat atât de mult să apară, Minecraft + LEGO! Jucătorii vor putea crea în voie într-un open-world aparent nelimitat. Chiar dacă nu ești pasionat de genul Minecraft, va fi fun să vezi pe youtube ce vor născoci oamenii cu prea mult timp liber.

John Wick – Chapter 2 (17 februarie)

Keanu Reeves știe kung-fu pentru a…să zicem a doua oară. Actorul care pare să nu îmbătrânească a avut un succes răsunător la public cu ocazia primului film din seria John Wick (2014), iar acum reia rolul asasinului titular într-un nou film care pare să mărească atât miza, cât și numărul de cadavre, cu adiții considerabile în distribuție ca Lawerence Fishbourne, Ruby Rose și Ian McShane. La ce popularitate are personajul și ținând cont de concurența redusă, cu siguranță vom avea în curând și Chapter 3!

For Honor (PC, PS4, Xbox One) – 14 feb

Ubisoft încearcă ceva nou anul acesta cu For Honor, un hack&slash al cărei acțiune are loc în Evul Mediu, iar jucătorii pot alege dintre trei facțiuni istorice : Cavaleri, Vikingi sau Samurai. For Honor este o tentativă de a începe o nouă franciză și se va baza în mare parte pe elementul online, dar va avea și o experiență single player, iar gameplay-ul arată foarte distractiv din ce am văzut până acum.

Powerless (2 februarie)

DC Comics lansează primul lor serial lipsit de supereroi sau personaje supranaturale. Powerless este un sitcom de acțiune care aduce în distribuție câțiva actori foarte talentați (Alan Tudyk, Vanessa Hudgens și Danny Pudi), componenți ai unei companii de asigurări care se ocupă de urmările luptelor dintre supereroi și supervillains.

Sniper Elite 4 (PC, Xbox One, PS4) – 14 feb

Seria Sniper Elite a ajuns la a 4a intrare și promite să șlefuiască și mai bine formula care a făcut-o celebră. Jucătorii vor intra în pielea unui lunetist…(așteapt-o!)…de elită, care va omorî inamici în X-Ray/slow-motion în Italia (care arată superb) ocupată de naziști. Ce să nu-ți placă?

The LEGO Batman Movie (10 februarie)

Versiunea lui Will Arnett a Cavalerului Întunecat este exact opusul tuturor versiunilor cu care am fost obișnuiți în ultimii ani. Apărut inițial în excelentul The Lego Movie (2014), acest Batman este extrem de funny, cu un accent mare pe caterincă și nu cred că își va menaja iterațiile live-action de puțină ironie. The LEGO Batman Movie este pentru toate vârstele și sunt convins că pe lângă umor va oferi și o poveste interesantă.

Premiile Oscar (27 februarie)

A 89-a ediție a Premiilor Academiei va putea fi urmărită pentru prima dată live la TV și în România, dacă nu ai probleme cu trezitul la ora 4:00. La La Land este marea favorită, adunând un record de 14 nominalizări, dar este loc și de surprize, atât la Cel Mai Bun Film cât și la categoriile pentru cei mai buni actori și regizori. Jimmy Kimmel va găzdui ceremonia și glumele la adresa lui Trump sunt inevitabile.

Horizon Zero Dawn (PS4) – 28 februarie

Ultimul titlu născocit de Guerilla Games, cunoscuți pentru seria Killzone, este unul din cele mai anticipate jocuri ale anului. Horizon Zero Dawn este un action/RPG desfășurat într-un imens open-world. Jucătorii o vor purta pe Aloy într-o lume aparent primitivă, dar povestea se desfășoară cam la o mie de ani după un eveniment apocaliptic, iar oamenii rămași pe pământ sunt nevoiți să supraviețuiască într-un mediu dominat de dinozauri robotici. Arsenalul lui Aloy este o combinație între arme primitive (ca arcul) cu un spin foarte high-tech și gameplay-ul pare foarte fun și variat. Multă lume compară Horizon Zero Dawn cu The Witcher 3, iar asta ar trebui să vorbească de la sine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: