TV

Powerless – Wayne Dream Team (Ep. 2) | Review

Două episoade și deja încep să mă întreb dacă cineva a pierdut un pariu când a dat verde pentru Powerless. Sigur, e destul de devreme ca să judeci un serial prea aspru, dar după execrabilul Wayne or Lose de săptămâna trecută show-ul nu dă prea multe motive de optimism.

Powerless continuă să forțeze umor mult prea evident și mai deloc amuzant, cu momente în care mai are puțin și semnalizează cu girofarul când ar trebui să râzi. Emily (Vanessa Hudgens) își menține optimismul stoic în ciuda miștourilor venite de la subalternii ei lipsiți de umor, fără carismă, mai puțin atragători și lista poate continua, dar mesajul social este atât de puternic încât ți se rotesc ochii în cap: lasă-te călcat în picioare și până la urmă oamenilor le va fi milă de tine și te vor accepta!…”slow clap”

Wayne Dream Team o vede pe Emily acceptând un deadline nu prea rezonabil pentru o…  umbrelă care să te protejeze când cad clădiri pe tine, dar echipa ei e prea preocupată de un fantasy league. “Marele” conflict apare când Emily apelează la capul de la Resurse Umane, Danny de Vito la mâna a doua, ca să închidă internetul și lumea să nu mai aibă acces la fantasy league, timp în care echipa intră în belele după ce umplu un perete de meme-uri cu Van (Alan Tudyk). Van e cam nelalocul lui momentan, cu scurte apariții în care arată cât e de complexat de poziția în firmă, inferioritatea față de vărul lui mai cunoscut și mai nou arată și mommy-issues, singurul lui plus (și al serialului, de fapt) este Jackie (Christina Kirk), asistenta lui capabilă și sarcastică, singura din tot show-ul care nu-și telefonează deloc glumele. Emily e prinsă cu mâța în sac de subalternii ei că a tăiat netul, dar este iertată cand ia un glonț pentru echipă văzând de una singură un video de 24 de ore despre “bullying”. Cui nu-i place o rezoluție simplă, nu?

Momentan Powerless își merită titlul, lăsând impresia că nu are puterea de a convinge publicul să revină săptămânal și dă mai bine lăsat să meargă în fundal în timp ce stai pe instagram sau făciorice altceva, dar are micul avantaj de a avea episoade suficient de scurte încât să nu-l oprești la jumătate. 

Scor:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: