Film Recomandări

Luna Aprilie în Filme

Vin Diesel, Megazords și Boyka!

Cu toate că luna Aprilie are câteva filme pe care le așteptam foarte tare ca reboot-ul Power Rangers și horrorul megalăudat Get Out, parcă tot ce aud e “BOYKA! BOYKA! BOYKA!…”. Da! Scott Atkins revine să încheie trilogia cheesy/plăcere vinovată Undisputediar seria The Fast & The Furious egalează Harry Potter la numărul de filme, 8.

Am făcut deja lista pentru noutățile de la TV și acum aruncăm o privire spre ce putem vedea în cinema în luna Aprilie și începem cu…

Power Rangers (7 aprilie)Bazat pe seria Mighty Morphin din anii ’90, perioadă în care mai toți copiii de la bloc se considerau rangeri, rebootul de anul ăsta readuce echipa originală formată din Jason, Billy, Kimberly, Trini și Zack, adaptați un pic la zilele noastre. Review-urile dau de înțeles că tonul light și uneori siropos a fost indus și în iterația asta nouă, iar comparațiile cu The Breakfast Club și Pacific Rim sună cam cât de Power Rangers se poate. Distribuția tânără și relativ necunoscută va fi completată de starurile Bryan Cranston (Zordon), Elizabeth Banks (Rita Repulsa) și David Hader (Alpha 5), în caz că filmul părea prea indie. Go! Go! Power Rangers!

Get Out (7 aprilie)Review-urile pentru Get Out m-au făcut foarte curios să-l văd! Regizat de Jordan Peele, un actor cunoscut mai mult pentru comedii, flick-ul ăsta spune povestea unui tânăr africano-american care își vizitează “socrii” caucazieni la moșia lor unde aflăm că foarte mulți oameni de culoare au dispărut. Filmul lui Peele e lăudat foarte mult pentru originalitate și portretizarea stereotipurilor rasiale și am auzit chiar vorbe că ar fi unul din titlurile de top al genului horror… vom vedea!

Boyka – Undisputed 4Fără nicio veste de la filmul precendent din 2010 în care Yuri Boyka a evadat din închisoare, Undisputed 4 a fost lansat discret anul trecut către o audiență limitată și cândva luna asta va fi lansat direct pe home video. Seria asta e o mare plăcere vinovată, cu un scenariu tras de păr și acțiune demnă de filmele old-school din anii ’80 și ’90, mai punem și că Scott Atkins, expert în arte marțiale, revine în rolul lui Boyka și uite-așa am găsit cum să omorâm timpul într-o seară ploioasă. 

Going in Style & The Boss Baby (14 aprilie)Weekend-ul de comedie începe în 14 aprilie cu Going in Style și The Boss Baby. În primul, 3 prieteni de o viață (Michael Caine, Morgan Freeman și Alan Arkin) și pensionați de multă vreme se hotărăsc să jefuiască banca de la care toate problemele lor financiare au plecat, iar al doilea îl vede pe Alec Baldwin împrumutându-și corzile vocale unui bebeluș purtător de servietă care nu pare să plângă prea mult după suzeta lui. Prevăd ambele filme să încerce să stârnească puțină emoție, dar în final vor fi niște comedii ușurele care să fie numai bune de câteva râsete.

The Fate of the Furious (21 aprilie)Oh, Doamne! Vin Diesel, deși are aproape 50 de ani, pare că nu vrea să încheie seria asta. Cel mai recent film al francizei, The Furious 7 (sau cum s-o numi) s-a bucurat de un box office colosal (peste 1,5 miliarde $), nu în puțină măsură datorită morții lui Paul Walker, iar acum The Fate of The Furious pune banii ăia la bătaie pentru o distribuție stelară (Charlize Theron, The Rock, Jason Statham, Kurt Russel și Helen Mirren, pe lângă veterani) și acțiunea nebună cu care ne-a obișnuit până acum: mașini zburând din clădiri, Charlize conducând mii de bolizi deodată cu iPad-ul și The Rock aruncând o torpilă cu mâna. Deci copii, mâncați-vă legumele! 

Unforgettable (28 aprilie)Nu putea lipsi măcar o dramă din line-up-ul ăsta și deși arată un pic “protevistă”, cred că ar putea fi un film decent, mai ales datorită lui Rosario Dawson, pe care o consider o actriță foarte bună. Unforgettable este o poveste clasică de gelozie și răzbunare în care personajul lui Katherine Heigl (Grey’s Anatomy, The Ugly Truth) e dispusă să facă orice pentru a-i distruge viața noii iubite (Dawson) a fostului ei soț. 

Sezonul de vară început devreme anul ăsta continuă cu câteva filme de buget mare și nu uita că LoganKong – Skull Island și Life încă rulează, pe lângă adaptarea Beauty & The Beast de la Disney. Tu ce filme aștepți cel mai mult în luna aprilie? Ne auzim în secțiunea de comentarii!

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: