Film Recomandări

3 clipuri care să te pregătească de Blade Runner 2049

În caz că mai aveai nevoie de motive să vrei să vezi noul Blade Runner

Blade Runner 2049, continuarea așteptată mai bine de 30 de ani, e aproape aici, iar regizorul canadian Denis Villeneuve (Arrival, Sicario) a colaborat cu o serie de regizori pentru a crea trei scurtmetraje care să unească cele trei decenii dintre epicul lui SF de clasicul lui Ridley Scott din 1982.

Fiecare dintre cele trei filmulețe au o perioadă de timp atașată, astfel fiind ușor de distins perioadele în care evenimentele se petrec. Primul este un anime creat de Shiniciro Watanabe care are loc în 2022, la trei ani după primul Blade Runner, și în care vedem ce anume a dus la pana imensă de curent care va avea urmări și în filmul care urmează să apară în 6 octombrie.

Al doilea clip îl are în prim plan pe Niander Wallace, jucat de Jared Leto (Dallas Buyers Club), cel care va avea monopol asupra creației de noi modele de replicanți, după închiderea corporației Tyrell, la care anime-ul de mai sus face referire. În 2036: Nexus Dawn putem face mai bine cunoștință cu antagonistul nevăzător din noul Blade Runner 2049 și să ne dăm seama că ofițerul K (Ryan Gosling) și Rick Deckard (Harrison Ford) nu vor avea de-a face cu cineva cu scrupule.

În ultimul scurt metraj, Nowhere to Run, îl putem vedea pe Sapper Morton, un replicant jucat de Dave Bautista (007 – Spectre, Guardians of the Galaxy) în 2048, cu doar un an înainte de evenimentele noului film. Clipul are mai multă acțiune față de cel precendent și ne arată cât de mult va avea K (Goseling) de furcă atunci când va fi față în față cu Morton!

Cele trei clipuri totalizează cam 25 de minute și ar trebui să facă fanii clasicului Blade Runner să anticipeze și mai mult noul film, care momentan se bucură de review-uri strălucitoare din partea criticilor. Blade Runner 2049 se lansează în România în 6 octombrie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: