Recomandări TV

Ce seriale revin în noiembrie! Plus câteva noutăți interesante

Shameless, Vikings și nu numai...

Am vorbit ieri într-un articol despre filmele noi care urmează să apară în luna noiembrie…

Ghid: Filmele lunii noiembrie

… dar cum serialele nu au parte de la fel de mult marketing, n-am vrea să se trezească cineva că are de recuperat 5-6 episoade dintr-un serial pe care îl așteapta de anul trecut. Două serii în mod special revin în noiembrie, Vikings și Shameless, dar vom arunca o privire spre tot ce merită văzut la TV în următoarea lună. 

S.W.A.T (3 noiembrie)


Începem ușor cu un serial din genul procedural, cu care canalul CBS ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Shemar Moore (Criminal Minds) este un membru SWAT care încă e ținut pe loc de loialitatea pentru “străzi”, deci avem aici un fel de Anatomia lui Grey cu trupe speciale, numai bune de mers în fundal în timp ce te pregătești de culcare.

The Girlfriend Experience (6 noiembrie)


Originalul Starz devine o antologie odată cu lansarea celui de-a doilea sezon. Riley Keough, protagonista primelor 13 episoade nu va mai apărea, iar în locul ei creatorii serialului au decis să pună atenția pe nu una, ci două escorte noi. The Girlfriend Experience își asumă mai multe riscuri în felul în care își va spune povestea în noul sezon, intrând mai sus de lumea corporațiilor, în politică. Show-ul ar părea la prima vedere un motor pentru nuditate gratuită, dar nu este un serial deloc de neglijat.

Shameless (6 noiembrie)


Shameless, varianta americană, a fost constant unul dintre cele mai bune seriale care au rulat la TV în ultimii ani, cu William H Macy culegând premiu după premiu pentru rolul bețivanului-șef Frank Gallagher și fiecare membru al distribuției strălucind într-o serie care te poate face să te strici de râs într-un moment, doar ca să-ți tragă preșul de sub picioare cu un twist dramatic bine ales imediat după. Shameless a fost mereu un produs care a ridicat probleme importante pe un ton familiar și ar fi o mare pierdere să nu continue mai departe de sezonul 8, pentru care voi reveni cu review-uri episodice în fiecare săptămână după apariția fiecăruia.

Marvel’s Runaways (22 noiembrie)


Deja cine mai poate ține pasul cu toate serialele bazate pe benzi desenate merită o… mă gândeam să zic o seară cu una din tipele The Girlfriend Experience, dar nu cred că ar mai exista interes pentru așa ceva. Ideea e că Runaways, un nou produs Hulu, este al jdemilea produs comicbook de pe piață și, deși pare recomandat unui public mai tânăr, va avea de tras din greu pentru a ieși în evidență. Runaways e bazat pe o serie destul de populară și va fi probabil pe placul celor care vor să vadă adaptări mai puțin mainstream. Dar, dacă tot e vorba de seriale Marvel, este totuși unul luna asta care e mult mai atractiv:

The Punisher (dată necunoscută încă)


Jon Bernthal a fost atât de bun în al doilea sezon din Daredevil încât a luat toată atenția de la celelalte personaje și a primit imediat undă verde pentru propriul show. Netflix planificase inițial premiera întregului prim sezon pentru luna octombrie, dar atacurile armate din Las Vegas i-au făcut pe creatori să amâne pentru o perioadă lansarea, care acum se speculează că ar fi cândva la mijlocul lui noiembrie. The Punisher este de regulă un personaj extrem de violent, iar mutarea asta a fost una justificată din partea celor de la Marvel și Netflix, dar asta nu face anticiparea noului serial mai puțin așteptată!

Vikings (30 noiembrie)

Serialul original de la History Channel a devenit din ce în ce mai interesant cu fiecare an, fiind una din adaptările mai aproape de evenimente reale din câte putem vedea în ziua de azi la TV, iar sezonul al cincilea va continua povestea epică a nordicilor. Vikings aduce un aer nou serialelor istorice, cu lupte mult mai realiste și,pentru că a fost confirmat și al 6-lea sezon, e posibil să găsim aici un înlocuitor demn pentru Game of Thrones după ce serialul HBO se va termina. 

Iată-le! Cele mai importante seriale care apar și revin în luna noiembrie. La fel ca la capitolul filme, nu o să avem parte de multe noutăți notabile, dar Shameless, Vikings și un maraton The Punisher într-un weekend ploios ar trebui să fie suficiente ca entertainment de canapea.

Tot legat de seriale, nu uita că noul sezon din Stranger Things este deja disponibil în întregime, iar la capitolul filme, Thor Ragnarok “tună” deja în cinematografe! Ambele sunt foarte bune, motiv pentru care le-am și notat cu 9/10 pe amândouă în review-urile atașate la numele lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: